Contact Rijkslogistiek (IPKD)

Rijkslogistiek (IPKD) handelt koeriers- en transportdiensten af voor departementen en agentschappen.

Koeriers- en transportdienst en personenvervoer

Heb je vragen of wil je meer informatie over de koeriers- en transportdienst en/of personenvervoer dan kun je Rijkslogistiek (IPKD) van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereiken.

Algemeen

Heb je vragen of wil je meer informatie over de producten en diensten van Rijkslogistiek (IPKD) ? De Rijkslogistiek (IPKD) , afdeling bedrijfsbureau is bereikbaar via telefoonnummer 070-758 56 08, of stuur een e-mail naar: ipkd@rijksoverheid.nl

Compliment of klacht over de uitvoering van onze dienstverlening?

Het is voor de medewerkers van de Rijkslogistiek (IPKD) vanzelfsprekend dat zij in hun dienstverlening streven naar kwaliteit en optimale klanttevredenheid. Dit zijn basisvoorwaarden voor het functioneren van onze organisatie. Wij zijn daarom continu bezig onze dienstverlening te monitoren en waar nodig/mogelijk aan te scherpen.

Heeft u een klacht? De klachtenprocedure stelt ons in staat maatregelen te treffen deze dienstverlening te optimaliseren en heeft in dat opzicht ook een preventieve werking. Altijd geldt het principe van redelijkheid en billijkheid en is het vertrouwen de basis waarop alle partijen met elkaar samenwerken. Wanneer een geschil tussen partijen niet kan worden opgelost, zal het geschil in het afnemersberaad Rijksbeveiliging (RBO)|Rijkslogistiek (IPKD)  worden besproken. Indien nodig zal het geschil in het Bestuurlijk overleg worden gebracht ter beoordeling en besluitvorming.

U kunt uw compliment of klacht mailen naar: ipkd@rijksoverheid.nl, onder vermelding van het ordernummer. U ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging. In geval van een klacht streven wij ernaar deze binnen 6 weken af te handelen.

Adres

Bezoekadres
Diepenhorstlaan 20
2288 EW Rijswijk

------------------------------------

Postadres
IPKD
postbus 20011
2500 EA Den Haag

IPKD

Diepenhorstlaan 20, 2288 EW Rijswijk, Nederland

Routebeschrijving

Rijkslogistiek (IPKD) heeft verschillende locaties in het land. Hier vind je de routebeschrijving.